GUL ÄLDRE SÖKER KOMPISAR

Just nu har vi lediga platser i en av våra trupp gymnastik grupper, för barn som är födda 2009 och upp till 18års ålder.

Anmälan är öppen och vi välkomnar jättegärna nya gymnaster, det finns inget krav på förkunskaper! Nybörjare, erfarna gymnaster och flickor och pojkar är alla lika välkomna.

Vi har två ledare i gruppen med licenser som låter dem lära ut svårare övningar såsom dubbel volt och skruvar, men många gymnaster i gruppen har också precis börjat på gymnastik och övar på gymnastikens grunder. Vi är just nu 7 gymnaster i gruppen och vill jättegärna bli fler.

Vi har träningstider två gånger i veckan i både Dalby och Lund, men närvaro är inget krav utan man kommer så mycket som man har tid och lust till! Vill man tävla inom truppgymnastik finns det också möjlighet till det i vår grupp.

Är du eller någon du känner intresserad av att börja? Anmäl er via vår hemsida. Klicka på länken under Truppgymnastik, och välj gruppen Gul Äldre, eller hör av dig till kansliet@dalbygf.se om du har några frågor.